Styrelsen

Ordförande

Karl-Simon Ohlson, bor på Törnfors, Skalkarike, tillsammans med min hustru Josefin och våra två barn Elin och Oskar samt hunden Sally och katten Lakrits. Arbetar på Volvo med IT och att utveckla och stötta våra fantastiska medarbetare. Har på senare tid börjat motionera så det blir ett antal löprundor per vecka vilket behövs då jag också tycker om att laga och äta god mat.

Vice ordförande

Carl-Johan Fasth. Jag är nyinflyttad i Odensåker sedan våren 2015 tillsammans med min sambo Madeleine och en hund vid namn Bamse. Jag jobbar som fastighetsförvaltare/projektledare på Västerhuset i Skövde. Mina fritidsintressen är att restaurera vårt hus, spela golf och besöka naturen.

Sekreterare

Mikael Linder, Bor i Låstad tillsammans med min sambo Elisabeth Adamsson och vår dotter Elsa. Jobbar i Skövde på ett IT företag som heter iP.1 Networks och mina intressen är Teknik, Träning och att snickra på huset.

Kassör

Anders Eklund, jobbar på Sparbanken Skaraborg i Skara med företagsrådgivning. Gift med Carina och bor i villa i Råstad. Flyttade till Råstad 1987. Intressen är familjen, resor och motorcykeln. Gillar all sport men främst fotboll.

Ledamot

Mikael Kull, bor i Låstad tillsammans med min sambo Jenny och 3 barn. Arbetar på Styr och Elmontage i Väst AB. Största fritidsintresset är jakt och sport, främst fotboll. Lägger också en del av fritiden på att renovera hus.

Ledamot

Mikael Bender Wilsson, bor på Per-Larsgården, Skalkarike tillsammans med Margareta och två hundar, Viggo och Freja. Anställd som konsult på Prevas AB, fn. på uppdrag hos Volvo Personvagnar i Skövde som projektledare. Fritiden ägnas åt gården, skogen och vintertid: långfärdsskridsko, slalom och snowkiting.

Ledamot

Ingemar Karlsson. Pensionär, bor i Rösslingen, Eklunda tillsammans med sin fru Marita.
Intressen är bl.a. jakt och speedway. Tidigare yrkesroll som mekaniker och svetsare. Även ”månskensbonderi” utövas. Ingemar säger sig inte vara smartare än en 5:e klassare.