Fiberinvigning!

Lördagen den 30 september 2017 har vi officiell invigning av vår fiberanläggning och den vill vi givetvis fira tillsammans med alla Er som med ert medlemskap och aktiva stöd i föreningen bidragit till att vi lyckats etablera fiber i vår hembygd. 

För detta tillfälle har vi bokat in oss i Ekby bygdegårds nyrenoverade lokal. 

Invigningen startar kl 17:00 med ”fiberkoppling” av vår ordförande Carina Lundgren därefter finns det möjlighet till lite mingel och tipspromenad. 

Från kl 18:30 bjuds det på enklare mat och dryck och för de som önskar alkoholstarkare dryck till maten och minglet, finns detta att köpa från vår bar.  

På väg till invigningen kan ni som är nyfikna på ”tekniken bakom fiberdosan” passa på att stanna till vid vårt nodhus i Brotorp, Tidavad, som vi håller öppet från klockan 15:00 – 16:30. Se karta för plats. 

För att kunna anpassa mat och dryck måste vi få in en anmälan om ert deltagande senast måndagen den 4 september. Meddela också antal personer som önskar att delta. Då vi är många medlemmar och har begränsad yta måste vi sätta en gräns till max två vuxna per medlem. Minderåriga barn får ni givetvis ta med men ange då detta i er anmälan. 

Anmälan skickas till info@odensakerfiber.se
Ni som inte är bekanta med e-post kan också ringa vår ordförande, Carina Lundgren, på tel: 0722-066539 efter klockan 14:00 för att anmäla er. 

Försök också i möjligaste mån att samåka eller cykla/gå till invigningen då det kommer att vara begränsad tillgång till parkering. 

Varmt välkomna önskar hela styrelsen!