Instruktion för att kontrollera att min fastighet kan få tjänster

1.Öppna din webläsare, Internet Explorer, Chrome, Firefox eller liknande och skriv in webadressen www.zmarket.se i adressfältet och följande startbild skall då visas.

 

2.Du skall nu skriva in din postadress. I mitt fall är det:
Skalkarike, Per-Larsgården 1
541 96 Väring

 

Jag börjar skriva ”Skalkarike” och får upp en lista med de första 8 adresserna som börjar med Skalkarike. Min gård finns inte med där så jag trycker på ”Visa nästa 8 gator” 

 

3.Här får jag träff på ”Skalkarike, Per-Larsgården, Väring” så jag markerar den adressen.

 

 

4.Nu visas ”gatunumret” som är 1 i mitt fall och jag markerar denna

 

5. Nu kommer fastighetsadressen upp som i mitt fall är Skalkarike 4:2. Jag har beställt 2 anslutningar, därför visas det två fält.

 

 

 

6.Som sista steget visas nu min fullständiga adress samt ett meddelande om att ”Denna adress är ej aktiverad än, men du kan beställa på den nu. Tjänster aktiveras dock tidigast 2017-05-30”

 

Om du får fram din adress och detta meddelande så betyder det att din fastighet finns med i Zitius adressregister över kunder från vår förening. Du kan nu surfa runt bland de olika alternativen och beställa de tjänster du önskar.

 

Om du inte hittar din adress eller om det är någon felaktighet i den så skicka då ett mail till info@odensakerfiber.se med dina korrekta uppgifter (fastighetsadressen, fastighetsbeteckningen
och ditt namn) så ska vi se till att rätta detta!